Защо агенции за недвижими имоти избират Be There

Чрез иновативните услуги на Be There, предоставяме на нашите клиенти уникалната възможност да направят предварителен, детайлен оглед на имоти, без да е необходимо да губят от своето време. Лесно, удобно и практично както никога до сега!

Чрез 3D Тур спестяваме време – нашето и на клиентите. От компютъра, лаптопа или смартфона си, стоейки в офиса или на дивана в къщи, може да разгледат своя нов дом, до най-дребният детайл. Помагаме на купувачите да направят своя избор, без ненужни и непродуктивни огледи, без пътувания в задръстване и то като сме максимално честни с тях! Снимките, понякога скриват някои недостатъци, но 360-градусовия виртуален тур дава възможност да разгледат всичко в детайли. 

Интериорната визуализация, стана наш неизменен инструмент в продажбата на имоти – ново строителство. Когато имотът е на шпакловка и замазка, често хората не могат да си представят как би изгледал завършен. Интериорната визуализация помага на клиента да се разходи из имота, дори докато е още на ниво проект!

Благодарна съм, че открих точния доставчик, на който мога да се доверя – Be There. Винаги стриктен в срокове и качество на продукта! Сътрудничеството със Be Thereми помага да предоставям на клиентите си по-качествена услуга, като представяме имотите с 3D тур с размери и информационни точки, видео и схема, подготвени от него.

Получавам много похвали за професионалното представяне на имотите.

Даниела Грозева
Веда Корект – Агенция за недвижими имоти

Пример на проект обединяващ 3D оглед и интериорна визуализация.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *